Her er noen av de mange tilbakemeldingene Pathman har fått gjennom årene:

 • Allergi

  Jeg fikk høre om Pathman av min mor, og at han kunne hjelpe meg med mine allergier. Jeg var litt skeptisk i starten da allergi etter min mening var en mer fysisk reaksjon og derfor ikke like lett å behandle med hypnose.
  Jeg var allergisk mot katter, pollen og en del frukt som eple, pære og moreller, som fikk meg til å klø og hovne opp i halsen.
  Etter 2 behandlinger ble jeg merkbart bedre da pathman ga meg frukt under hypnose slik at kroppen kunne kjenne igjen de problemene frukt ga meg.
  Etter den 3dje behandlingen merket jeg ikke noe til kløen i halsen når jeg spiste frukt.
  Katter kan jeg nå kose med som jeg vil og pollen plager meg heller ikke. Det siste kan jo skyldes at det er så seint på sesongen, så den store testen her får man vel til våren.
  Jeg kan uansett i høy grad anbefale Pathman til andre med lignende problemer.

  -Kai Arne G. Killingberg 

 • Røykeslutt, vondt i armer og ben

  Leste om Pathman og hypnoterapi i Byavisa. Var skeptisk, men villig til å prøve hypnose mot mine plager. Har tidligere prøvd div alternativbehandlinger uten varig bedring (healing, homeopati, soneterapi etc, samt skolemedisin.)
  Jeg hadde konstant smerter, spesielt i armer og ben. Dette gjorde hverdagen slitsom og jeg manglet overskudd. Smertene hadde jeg slitt med i 12 -13 år.
  Via hypnoterapi fant jeg svaret på smertene i en regresjon til tidligere liv.
  Pathman hjalp meg i hypnosen til å bli kvitt årsaken til smertene. Dette er fem måneder siden og jeg er fremdeles smertefri :)
  Har ellers fått hjelp av Pathman til å bedre selvbildet, bli kvitt sosial angst, nedstemthet og til røykeslutt. Jeg er nå helt røykfri :) Alt dette er blitt gjort via hypnose, en avslappende og effektiv behandling.  Vil på det varmeste anbefale Pathman og hans hypnoterapi. Jeg er imponert over hvor mye han har hjulpet meg på en enestående måte. Har følt meg trygg og ivaretatt når jeg har vært i terapi hos han. Livet mitt er blitt mye bedre :)
  Hilsen dame 36 år

 • Problemer med orgasme

  Før behandling
  Begynte min seksuelle "karriere" da jeg var bortimot 14 år. Hadde da en fast kjæreste.  Det første samleiet skjedde helt frivillig,men kunne ikke vært spesielt bra, for jeg kan ikke lenger huske det. Sikkert bare puling ei stund,og ingenting annet.Og slik fortsatte det i alle år. Det var ingen av mine kjærester som skjønte hva som måtte til for at jeg skulle få orgasme. Og ikke visste jeg det sjøl heller. Har aldri følt det spesielt problematisk å suge en penis. Nå kan jeg endelig nyte det. Og liker virkelig å bli sugd og slikket på selv også. Seksuelle hemninger holder jeg på å befri meg fra. Men mange av de siste årene har ikke sex vært spesielt bra. Det har dreid seg om helt ordinære samleier , partneren får utløsning, that was it. Aldri onanering på egenhånd. Hatt mye seksuell frustrasjon. Er det ikke mer enn dette som er sex? Dette pågikk i veldig mange år. Har pr idag mye deilig sex (anal,oral,vaginal,onanering,you name     it.......mye lek. OG NYTER ALT!  Lest mye litteratur,internett osv.Og mannen min er nå veldig glad for at jeg vil være med på det   meste,var ikke slik tidligere. Han prøvde,men jeg trakk meg unna. Han fikk puling,ikke annet.

  Nå har jeg endelig oppfattet at for å få en orgasme,må kvinner ha lengre forspill og aller mest fokus på klitoris og fantasere om hva som virker opphissende.  Og likevel så funker det ikke,selv om teknikken er på plass. Blir veldig opphissa,men kommer ikke opp på siste trinnet.Da er det noe som låser seg. Fantasiene forsvinner, jeg blir fokusert på det tekniske. Dette er likedan,både med   partner og alene.
    Virker også som om mine foreldre hadde et anspent forhold til sex.    Det ble aldri nevnt med et ord i hjemmet vårt. Hørte aldri noensinne lyder fra deres soverom. Sex var hemmelig! Og det har  sikkert også preget mitt syn på sex. Men det har det endelig blitt forandring på.  Streber nå etter hemningsløs sex- og kan endelig    både gi og ta imot.

  Etter behandling
  Og det hjalp virkelig. Etter 4. Behandlingstimen (innen to dager) hos hypnotisøren Pathman opplevde jeg mitt livs første orgasme. Traumet fra barndommen er borte

  Etter 6 måner kontroll
  Her går det over all forventning !

  Livet og eksistensen nytes….:-)  Ingen kan ha det bedre enn jeg har det nå !!
  Ha ei fin helg!

  Dame på 40 år