1. Hva er hypnoterapi?

Hypnoterapi er en dypere avslappet tilstand. Din bevissthet er endre, og din underbevissthet er mer mottakelig for de forslagene hypnoterapauten gir deg. Denne avnslappende tilstanden kan sammenlignes med meditasjon.

2. Hva er forskjellen på hypnose og hypnoterapi?

Hypnose er en avslappet tilstand, mens hypnoterapi er hypnose brukt i en terapeutisk sammenheng.

3. Er det normalt å være nervøs før sin første behandling?

Ettersom de fleste ikke har erfart hypnose tidligere, er det ikke unaturlig at det kan knyttes en viss spenning til hva som skal skje. Denne nervøsiteten/spenningen vil imidlertidig forsvinne etter første behandling. Dersom du føler deg nervøs før første behandling, skal du ta det opp med Pathman. 

4.   Vil jeg miste kontrollen mens jeg er i hypnose ?

Som klient hos Pathman har du alltid kontroll. Du lar deg selv slappe av og du lar deg selv motta de forslag som blir gitt, fordi du selv velger å gjøre det, i forvissing om at dette vil være nyttig for deg. Alt vil du huske etter å ha våknet fra hypnosetilstanden. Du har full kontroll. 

5. Kan alle  benytte seg av hypnoterapi

Alle med normal intelligens, konsentrasjonsevne og vilje til å følge instruksjoner kan gå inn i hypnose. All hypnose er selvhypnose - med din vilje, vil du gå til avslappet tilstand

6 Hvorfor er pathmanhypnoterapi en suksess?

Pathman har mye erfaring. Hans metode er veldig effektiv. Han jobber på en service orienterte måte og liker mennesker veldig godt. Han er veldig fleksibel. På grunn av sine erfaringer har han mange fornøyde klienter.